Once upon a time a happy family

Saturday, March 1, 2014

Life after cps part 1 - Swedish / Livet efter ett LVU del 1 - PilotavsnittSverige är kantat med en katastrofal behandling av föräldrar som antingen har ett litet problem, eller ett stort, eller som ofta uppdagas, inga problem alls. Men, dom börjar när socialtjänsten blir inkopplad, och då som så ofta händer så faller Ditt liv och Dina barn tas ifrån Dig, på som sagt, ofta vaga grunder.

Ett juridisk spel följer och rättsväsendet tar inte sitt ansvar att skydda var och ens rätt enligt rättigheterna i deklarationen, eller Svensk lag. (författning).

Rättsupproret Gotland knäckte iden om att samarbeta för att lösa denna kris då regeringen samt med deras granskande myndigheter lyser med sin frånvaro.

Bättre upp, vi kräver Nu en omedelbar förändring på denna katastrof som kantat Sverige i smyg i snart 100 år.

Information om hur Du också kan medverka kommer efter klippet.

Denna gång blev det lite väl statiskt, men någonstans måste man börja.

2 comments:

  1. Och varför du kan inte få ta med kameran, när du träffar ditt eget barn? Du kan få ha dold mikrofon och dold kamera i såfall. Är du säker på att ditt barn inte utsätts till pedofili egentligen,annars varför de tagit honom.Något intresse måste kidnapparna väl ha. Du kan få kontakta Stockholms socialtjänster och berätta om ditt barn far illa hos Gotlands kommunanställda.Dig får de inte tvinga hålla instängt hemma.Inget är normalt i denna historia.Det stinker korruption och sektanterna. Kanske barnet är hos sektanterna. Och du borde kontakta Korruptionsmyndihet och berätta dina misstankar om korruption.DEt kan vara mkt. pengar inblandade: socialtjänstemn får pengar på ett och annat håll.

    ReplyDelete
  2. Jag håller fullständigt med Er om socialtjänsten behandlar både föräldrar och barn så som dem vore mindre värda i samhället... Vi lever så som för 100 år sedan...

    ReplyDelete