Once upon a time a happy family

Thursday, October 17, 2013

Swedish Government Kidnaps Domenic JohanssonI am looking at a beautiful photograph of a young mother and her son. She has long brown hair and her arms are wrapped protectively around her beloved child. This is Annie and her son’s name is Domenic. They have been ripped apart by their government. In June 2009 Swedish police boarded a plane bound for India, Annie’s home country where they were moving to be close to her family, and kidnapped Domenic,

“Without a warrant or reasonable cause to believe he was being harmed.”

Read more...

1 comment:

 1. Hej!
  Er Polis i Visby verkar vara mördarna och korrupta brottslingar,enligt vad jag läste om det i Aftonbladet idag..Och de verkar fört bort er son tillsammans med korrupta kollegor från Visby kommunens Socialnämnden,för några år sen. Kan du anmäla Visby Polis och Socialnmnd för korruption till en adekvat Antikorruptionsmyndighet. Är de brotlsliga , då är de det.De är kanske också korrupta, det ska Anttikorruptionsmyndighet i Stockholm i så fall utreda!

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17922295.ab
  En 39-årig man dog under ett polisingripande i Visby i måndags.

  Enligt ögonvittnen misshandlades han till döds av poliserna.

  – Han skrek så hemskt att jag har fått men för livet. Jag såg två stycken som slog honom och hade ficklampa i handen, säger ett ögonvittne till nyheter24.se.
  Tidigt på måndagsmorgonen larmades polisen till östra Visby. Enligt uppgifter till SVT Östnytt ska en påverkad och förvirrad man ha rört sig i området.

  Sedan hände någonting.

  Under polisingripandet dog den 39-årige mannen.

  Ögonvittne: Han skrek så hemskt

  Enligt vad polisen säger till SVT Östnytt ska mannen ha varit våldsam – och poliserna ska ha "agerat enligt de föreskrifter och anvisningar som finns vid den här typen av ingripanden".

  Men ögonvittnen beskriver händelsen på ett helt annat sätt.

  – Han som dog låg ner och skrek aj flera gånger. Han skrek så hemskt att jag har fått men för livet. Jag såg två stycken som slog honom och hade ficklampa i handen, säger ett vittne till Nyheter24.

  Vittnet fortsätter:

  – Det var två poliser, sedan kom det en tjejpolis upp för trappan och sa: "Nu får ni lugna ner er".

  Sprayades med pepparspray

  Chefsåklagare Håkan Roswall, vid riksenheten för polismål, har nu inlett en förundersökning om vållande till annans död. Han är kritisk till att poliserna sagt att allting gått rätt till.

  – Det är jag som ska avgöra om de gjort något fel eller inte, säger Håkan Roswall till SVT.

  Enligt SVT Östnytt skriver poliserna i sin rapport att de satt handfängsel på mannen och att han sedan har sprayats med pepparspray. Enligt rapporten ska de ha hänt i ett trapphus. När ambulansen kom till platsen hade mannen redan förlorat både andning och puls, rapporterar SVT med hänvisning till rapporten.
   Andreas Söderlund

  ReplyDelete